Sport og friluftsliv

At spise på restaurant

Når man skal ud og spise, er der stor forskel på, om man foretrækker buffet eller enkeltstående retter. Jeg foretrækker selv enkeltstående retter, mens min mand elsker buffet, så nogle gange er vi nødt til på forhånd at vælge, om vi skal have menukort eller buffet, inden vi tager ud for at spise, da det er med til at afgøre, hvilken restaurant vi skal spise på.

Buffet eller menukort?

Den største årsag til at jeg foretrækker enkeltstående retter er, at jeg ikke kan spise nok mad til, at det rent økonomisk kan betale sig at vælge buffeten. Omvendt har min mand en dejlig stor appetit, og det kan derfor sagtens betale sig for ham at vælge buffeten, da han vil spise mere mad, end han betaler for. Jeg kan dog godt se det smarte ved buffeten, nemlig at man har mulighed for at vælge mellem mange forskellige små retter og dermed ikke er låst fast til en enkelt ret. Omvendt synes jeg dog også, at der er noget lækkert over at få maden serveret.

SHARE
RELATED POSTS
Sne, sne og atter sne!
Nyt udstyr til dit elektronik
Kom væk fra internettet og mød folk andre steder

Comments are closed.