Sport og friluftsliv

Bliv flot sommerbrun

Er du også træt af at være bleg?

Mange mennesker kan ikke lide at være blege. Især os i Danmark, hvor solen ikke er særlig stærk, og vi derfor heller ikke har mulighed for at sole os. Der kan forekomme det, at man får en god sommer engang imellem, men lige så snart man nærmer sig vinteren, har man en tendens til at miste den flotte sommerbrune farve. Det er meget normalt, at man ikke kan være sommerbrun året langt, især når man bor i Danmark. Men det er stadig noget, som kan virke meget irriterende for nogle mennesker. For nogle mennesker klær det at være bleg, og kan være meget flot til vedkommende. Men for andre mennesker er det knap så pænt. Man kan hurtigt komme til at se syg ud, hvis man er alt for bleg. Mange tager i solarium for at få den fine sommerbrune farve, men man er klar over, at det er meget usundt og kan være kræftfremkaldende. Derfor må man vælge et sundere alternativ, og det kan ske ved hjælp af spray tanning.

Spray tanning er løsningen

En solbrun farve pynter på de fleste. Får man ikke nok naturlig sol i løbet af vinteren, må man finde en anden løsning. Det er dog ikke sundt at gå i solarium. Går man i solarium, udsætter man sin krop for farlige stråler. Derfor er den bedste løsning spray tanning. Med spray tanning kan man hurtigt få en flot solbrun farve, uden at udsætte kroppen for farlige stråler. Man får nemt og enkelt en flot mørk og solbrun kulør.

Spraytan Odense

Man kan få noget spraytan Odense af Spraylab. Spraylab Odense bruger organisk tanning, hvilket betyder, at man kan blive lækker solbrun på en meget sundere måde. Af Spralab kan man få behandlinger, som giver et naturligt look. Spraylab tilbyder behandlinger, som indeholder kun naturlige ingredienser og er samtidig fri for parfume, alkohol og olie. Så hvis man vil have en sund spraytan Odense, bør man helt sikkert besøge SprayLab. Se mere på www.spraylab.dk

SHARE
RELATED POSTS
Tag på en tur med dine gode venner
Vil du af med dit dødsbo? Se med her
Tag kæledyrene med på en lille ferie

Comments are closed.