Generelt

Børneteater

Link

Børneteater er af stor underholdningsværdi for børn og unge, da de kommer helt tæt på forestillingen, modsat biografen. Ikke at der er noget galt med film i biografen eller i tv, der er bare en helt speciel charme over teater og dermed også børneteater.

Et af de børneteatre, som findes i Danmark, hedder Teater Refleksion. Teater Refleksion ligger centralt baseret i Århus centrum, nærmere betegnet Fredereriksgade 72B, men de tager også på turné med nogle af teatrets forestillinger. Hvis man går ind og kigger på den meget fine hjemmeside, så kan man se en rigtig god oversigt over, dels hvilke forestillinger teatret har haft på plakaten tidligere samt se, hvilke forestillinger som teatret turnerer med. Man kan læse meget mere på følgende link: https://refleksion.dk/om-teatret/forestillingsarkiv/

Er man ikke interesseret i en turné, men vil man derimod gerne opleve teatret på sin hjemmebane i Århus, er det naturligvis også værd at se hvilke teaterforestillinger, som er aktuelle på det givne tidspunkt. Til det har Teatret Reflektion også lavet en super god oversigt, hvor alle de aktuelle forestillinger fremgår. På oversigten er også en kort handlingsbeskrivelse, således man kan se, hvad de forskellige teaterstykker handler om. Man finder oversigten over aktuelle forestillinger på dette link: https://refleksion.dk/forestillinger-paa-teatret/

Mange af forestillingerne er dukketeater, hvilket har sin helt specielle charme. Bagved står der en eller flere dukkefører, som på fineste vis giver de flotte dukker bevægelse og liv, således de opfylder rollen til fulde. Her er mange timers morskab for både de helt små børn såvel som de lidt ældre.

Inde på Teater Reflektions hjemmeside kan man også se videoklip fra nogle af forestillingerne, og her får man altså et rigtig godt indtryk af de fine fortællinger.

SHARE
RELATED POSTS
Køb en lækker gavekurv med overraskelser
Find en dygtig tandlæge Farum
Sov fantastisk i en skøn kontinentalseng

Comments are closed.