Computer og IT

Brug math cad når der skal beregnes på tingene

math cad er udbredt blandt ingeniører og forskere, når der skal beregnes formler. ptc mathcad er nemt at anvende, fordi den også læser og skriver formler som i lærebøgerne. Så det er let genkendeligt, og det er noget man hurtigt kan tage i brug selv. Brug af programmer som Excel, tilbyder ikke samme tilgange, fordi man ofte skal gå på kompromis og så videre, for at få beregningerne til at passe.

ptc mathcad gør det meget nemmere for dig, at justere og gøre ved, når man skal udvikle produkter eller andet. Nogle af de funktioner, man kan forvente at matcad kan beregne på er spændinger og tøjninger, deformation og momentberegninger, laste hidrørende fra jordskælv eller vindpåvirkning, opvarmning og afkøling, energiudveksling ved varmestråling, tværsnitsegenskaber for laminater og meget mere. Så det er alt andet lige også noget som kan anvendes rigtig mange forskellige steder.

Licenser til dine nye programmer

Når man gerne vil have fingrene i sådan nogle ting, er det også med at gå på jagt her online. Her kan du hurtigt finde frem til nogle, som kan sælge dig et abonnement eller andet godt til sådan et program. Har man brug for et til sig selv, og ingen andre, er det også her man vælger at gå med en personlig licens, ergo den er låst til en specifik computer. Har man brug for et mere fleksibelt netværk, er det også noget man kan få med flydende licenser.

Her kan man bruge licenserne på en vilkårlig computer i netværket, hvilket også gør det meget mere alsidigt at bruge programmer som dette. Det er i hvert fald vejen frem for rigtig mange, der gerne vil mere professionel og konsekvent omkring deres beregninger i produktionen, udviklingen og så videre. Der er mange måder at komme omkring det på, hvor programmet her giver dig en god og sikker måde at gøre det på.

SHARE
RELATED POSTS
Har du brug for et bookingsystem til din virksomhed?
Den smarte teknologi
Har du brug for it-kurser?

Comments are closed.