Sport og friluftsliv

Der er ingen undskyldninger for ikke at forsikre dig!

Rejseforsikring fra Allianz Global Assistance
Allianz Assistance tilbyder dig de bedste rejseforsikringer, så du er dækket hvis uheldet sker! Alle har brug for en forsikring på rejsen, så der ikke kommer store uventede udgifter. Allianz tilbyder dig den støtte der er brug for, og står til rådighed 24 timer i døgnet med rådgivning og hjælp. Tag afsted på ferie med ro i sindet når Allianz forsikrer dig. Allianz tilbyder en række forskellige rejseforsikringer, så du er sikret uanset hvilken slags ferie eller rejse du skal på. Allianz har mange års erfaring indenfor branchen, og ved derfor hvordan den bedste rejseforsikring skal bygges op.

Hav en god forsikring med når du står på ski

Mange danskere tager hvert år afsted på skiferie. Det er en sjov og aktiv ferie, men der er desværre også mange der kommer galt afsted. Det er let at komme til skade når man står på ski. Der er fart på, det er glat og det går ned ad bakke! Er man uheldig og brækker benet, kan det oftest gå hen og blive en dyr tur hjemad. Du skal betale for ekstra plads i flyet, og det koster mange penge. Hos Allianz kan du købe en speciel rejseforsikring til skiferierne til blot 155 kroner. Bedre bliver et ikke!

Rejs som du vil!

Der er mange forskellige måder at rejse på, og Allianz har en masse forskellige rejseforsikringer til de forskellige måder. Skal du på forretningsrejse, enkeltrejse, årsrejse eller backpacke? Så har Allianz en rejseforsikring der dækker de specifikke behov rejsen har brug for. Du kan forsikre dig på forskellige niveauer, så du får lige hvad du har brug for. Hos Allianz kan du bestille en afbestilingsforsikring, så du til hver tid kan afbestille din rejse og få dine penge tilbage hvis der skulle ske noget. En afbestillingsforsikring kan fås fra helt ned til 70kr! Der er ingen undskyldninger for ikke at forsikre sig.

SHARE
RELATED POSTS
Se verden fra en båd i dag
Brug en skrotbil til at få penge med
Billige malerier til gode priser

Comments are closed.