Boligindretning

Dørskilte

Hvor kan man ikke bruge nogle flotte og stilfuldte skilte og mere specifikt dørskilte. Det passer alle steder; Dit barns værelse, din restaurant, butik eller endda noget så simpelt som på ens postkasse.

Et dørskilt kan vise, hvem bygningen tilhører, eller der bor der. Man kan helt selv designe skrifttype, farve, materiale samt størrelse af skiltet ved Flexskiltes nemme skiltedesigner. Der fremstilles skilte i enhver slags materiale, så uanset om man har brug for stål, metal, træ, messing eller noget helt andet, kan man sikkert og trygt stole på, at ens ønsker vil blive imødekommet, og du vil blive tilfredsstillet.

Flexskilte er specialiseret i fremstilling af mindre serier og enkeltstyk emner, og de tilbyder salg af billige skilte, dørskilte til alle formål og generelt alt inden for skilte og reklameverdenen til erhverv, men også til det private. Der arbejdes i de fleste forskellige materialer lige fra plast og træ til metaller som aluminium og rustfrit stål. Udover specialfremstilling tilbyder Flexskilte også mærkning af alverdens genstande ved hjælp af metoder, sam salg af udstyr til dette. Man kan endda tilkøbe brændemærkning, der er en permanent mærkningsmetode, som er en god og elegant måde at sætte, navn, logo eller hvad som helst på ens produkter eller ejendele.

Der tilbydes som sagt både skilte til erhverv og privat, så man kan være sikker på, at ens firmas ønsker vil blive imødekommet.

dørskilte

Flex skilte vil med deres navneskilte og dørskilte gerne nå ud til en række kunder. Heraf blandt andet husejere, advokater og reklamebureauer samt virksomheder, erhverv, restauranter, direktioner samt mange flere.

SHARE
RELATED POSTS
Fotokunst
Sejludstyr
Køb nok solcreme med på den lange tur

Comments are closed.