Sport og friluftsliv

Drop de 4000 skadelige kemiske stoffer og invester i e smøg

Rygning er sundhedsskadeligt

De fleste mennesker ved udemærket godt, at rygning er skadeligt for kroppen og helbredet. Så kan man godt undre sig over, hvorfor der er så mange, som vælger at ryge. Når man allerede er ryger i en længere periode, er man højst sandsynligt blevet afhængig af at ryge grundet stoffet “nikotin”, som man finder i cigaretter. Derfor kan det være svært at stoppe med at ryge, selvom man udemærket er klar over, hvad rygning gør ved lungerne og kroppen. Hvis man ikke er stærk nok til at sige nej til rygning, kan man overveje sundere alternativer, når det gælder rygning. Sundere alternativer er en e-cigaret eller en e-pibe.

Ecigaret og e-pibe er sundere alternativer

Vælger man en e-cigaret eller en e-pibe, har man valgt et sundere alternativ, når det gælder rygning. En e-cigaret eller damp cigaret er en elektronisk cigaret, som giver samme nydelse som en almindelig cigaret eller smøg. Der er dog forskel på en ecigaret og en almindelig cigaret. Der er den store forskel, at man via en e-cigaret inhalerer damp i stedet for røg i en almindelig cigaret. Idet at man ikke inhalerer røg, undgår man samtidig de 4000 sundhedsskadelige kemiske stoffer, som der er i en almindelig cigaret. Det er derfor meget sundere at ryge ecigaret eller epibe frem for almindelige cigaretter. Udover at man ikke får masser af røg i lungerne, så slipper man også for grimme gule tænder, som man får af tjære i almindelige cigaretter. Man kommer heller ikke til at lugte af røg, som man gør, når man ryger almindelige cigaretter. Der er derfor flere fordele i at ryge en ecigaret.

Køb e-cigaretter hos KC-Smoke

Man kan bestille en e-cigaret her: nemlig hos KC Smoke. På hjemmesiden kan man bestille e-cigaretter, epibe samt alt tilbehør som e-cigaretter og e-pibe skal bruge. Samtidig kan man også læse nærmere om e-cigaretter og e-pibe.

SHARE
RELATED POSTS
Når kun helt rent er godt nok
Oplev Nyhavn – smuk kvater i København
Få malet på ordentlig vis

Comments are closed.