Boligindretning

Få fine gardiner igen og et sundt indeklima med en professionel gardinrens.

En professionel gardinvask sikrer et sundt indeklima.

Vi ved det alle – gardiner er ekstremt store støv – og skidt samlere. Et sundt indeklima indebærer en regelmæssig vask af gardinerne. Alt sætter sig i stof og de mest udsatte tekstiler er netop gardiner, da de hænger fremme konstant.

Mados, fedt, nikotin, røg fra brændeovn, dårlig lugt – alt dette og mere tager dine gardiner imod.

Det giver et dårligt og usundt indeklima og du bør derfor få renset dine gardiner mindst én gang årligt. F.eks. vil en årlig rengøring af lamelgardiner bibeholde et sundt indeklima. Men udover et forbedret indeklima, vil det også forlænge levetiden på dine gardiner. Støv, fedt og skidt tærer på stoffet og regelmæssig pleje vil gøre, at de kan holde meget længere.Hvorfor kan du ikke bare vaske gardinerne selv?

Det kan du selvfølgelig også. Men det bliver meget grundigere med en professionel gardinvask. Derudover så er det ikke altid besværet værd at vaske dem selv. Det kan tage mange timer uden et rigtigt godt resultat. Vælger du en professionel vask af dine gardiner er du 100 % sikret et godt resultat. Og du er sikker på ikke at ødelægge dine gardiner. Specielt lamelgardiner er vanskelige.

Men med en professionel gardinrens har du sikret dig hele gardiner, reduceret risikoen for allergier og fået smukke gardiner, der ser ud som nye.

Er gardinerne på en arbejdsplads skal du også have en tanke på et godt arbejdsmiljø for dine ansatte. Ligeledes hvis gardinerne er i en institution.

En professionel gardinrens sikrer altså de bedste betingelser for et sundt indeklima.

SHARE
RELATED POSTS
Leje af bil
Til kamp mod sjaskvåde hænder
Byer

Comments are closed.