Elektronik

Find den bedste cykellås til din elcykel

Tal fra Danske Cykelhandlere viser at hver 10. cykel der sælges, er en elcykel. Alene fra 2014 til 2015 menes salget at være fordoblet, så det er ikke helt forkert at tale om en lille revolution.

Stadig flere cykelejere får stjålet cyklen

Undgå tyveri med professionel cykellås

Når man vælger at købe en elcykel, betaler man som oftest mere, end man ville have gjort for en almindelig cykel. Der er med andre ord tale om en form for investering. Det er derfor en rigtig god idé at sikre sig, at den vedbliver at være det. Her spiller en forsikringsgodkendt cykellås en vigtig rolle, for det er nemlig den, der skal sikre, at den ikke falder i hænderne på en cykeltyv. Der forsvinder desværre rigtigt mange cykler, og tendensen er klar; det sker i langt højere grad end for blot få år siden. Årsagen er, at det i dag hovedsageligt er organiserede bander, der kører rundt i varevogne og samler de cykler, som de ser på deres vej, op i bilerne og forsvinder ud i den blå luft. Det gør cyklerne også, og det er derfor nærmest umuligt at spore dem.

Stop cykeltyven med en godkendt cykellås

Flere låse at vælge mellem

Det kan dog gøres svært for cykeltyve at få fingrene i éns cykel. Ved at vælge en robust lås til din cykel kan det gøres nærmest umuligt for dem at fjerne den. Med en solid sikring af din cykel skal der bruges mere tid og måske endda specialværktøj for at få cyklen, og det sætter i sig selv en grænse for, hvem der gider at stjæle den. Det er et område, hvor det bestemt betaler sig at “gå med livrem og seler” og sikre cyklen med 2 låse. Ebikecenter.dk forhandler et stort udvalg af cykellåse til elcykler. Her kan man f.eks købe en lås, der skal monteres fast på cyklen og en kædelås eller en indstikswire. På den måde kan man låse både hjulet og fastgøre stellet til en lygtepæl eller et stativ og dermed sikre hele cyklen.

SHARE
RELATED POSTS
Tag ud og oplev noget
Billige blækpatroner
Beretninger fra et skib

Comments are closed.