Boligindretning

Gå dog all in med kæmpe plakater!

Plakater koster jo ikke særligt meget, så når man alligevel skal vælge nogle, som der skal hænges op derhjemme, så er der jo ingen grund til at være smalhals og blot købe en lille plakat, som man på afstand dårligt kan se, hvad forestiller.
Det er også lidt for mærkeligt og kommer til at se grimt ud, hvis man har alt for mange små plakater, der hænger tæt ved hinanden eller direkte op ad hinanden, hvor motiverne ikke passer sammen.
Den slags kan man sætte op i et kreativt rum derhjemme, men ellers bør man forsøge at gøre det indbydende og spændende for gæsterne at komme på besøg hos en, hvor der er noget at kigge på og snakke om, mens maden er ved at blive lavet, eller man skal bruge en god samtaleåbner, når der er nye folk på besøg.
Så man kan lige så godt erhverve sig Plakater 100×140 cm og fylde en hel væg op eller det meste af den, også selvom man er nødt til at omrokere på møblerne og andre ting, der hænger på væggen for at få plads til det.

Det giver et større helhedsindtryk at have kæmpe plakater

Og selvom man har folk på besøg, som man har snakket med den plakat om før, så vil det vedblive at blive en spændende ting at snakke om, og man kan drømme sig væk i motivet og opleve det langtfra, så man får et imponerende helhedsindtryk, så man er i en anden verden, eller man kan gå tæt på og opleve en masse detaljer.
Dette er også med til at gøre, at man aldrig bliver træt af den plakat, fordi man selv kan blive ved med at opdage noget nyt i den, da der er mange detaljer, der træder frem alt efter, hvor tæt eller langtfra man er på den.
Man kan dæmpe belysningen og sætte noget musik på, som der passer til motivet, og så kan man egentlig bare sidde og kigge på den her plakat i lang tid og forestille sig, at man er inde i motivet.
Det kan blive helt svært at “komme ud af det” igen, fordi det er så autentisk og virkelighedstro at kigge på det her motiv.

SHARE
RELATED POSTS
Stort udvalg af kontorartikler
Leje af bil
Sørg for at komme ud i det fri

Comments are closed.