Generelt

Gør smilet smukkere med den rette tandprotese


Der kan være rigtigt mange grunde til, at man overvejer, om man skal få en tandprotese. Det er de færreste, der går gennem livet, uden at der på et tidspunkt bliver overvejet, om smilet og tyggefunktionen ville have bedre af en hel- eller delprotese. Om man så gør noget ved tanken, er sen anden sag.

Der sker meget i løbet af livet, og at miste en, flere eller alle sine naturlige tænder er noget, der kan overgå de fleste kvinder og mænd. Mange tror helt fejlagtigt, at en tandprotese kun er noget, der har med pensionister og ældre mennesker at gøre. Virkeligheden er en anden. Og det skyldes netop, som før nævnt, at grundene til et tandsæt, hvor der mangler en tand eller flere, kan være meget forskellige. Måske har man været involveret i en ulykke, hvor man er kørt galt i sin bil eller faldet af sin hest? Måske har man været udsat for en akut opstået sygdom eller lever med en kronisk lidelse? Måske har man døjet med paradentose eller karies og har af den grund måtte sige farvel til en eller flere tænder? Uanset, hvad grunden måtte være, er der mulighed for at gøre sit smil smukkere og tyggefunktionen bedre med en tandprotese.

Hos Tandprotesehuset er man specialister i proteser, og man kan derfor få præcis den hel- eller delprotese, som matcher éns behov og ønsker. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt en tandprotese er noget, man kan bruge, er man velkommen til at kontakte klinikken for en samtale. Her tilbyder man en gratis forundersøgelse. I den forbindelse udarbejder en professionel tandtekniker en behandlingsplan med et økonomisk overslag. Her vil man samtidig få informationer om tilskud til tandprotese. Tandprotesehuset har klinikker over det meste af landet. Pt. er kæden repræsenteret med klinikker i 11 byer, og det er: Silkeborg, Viborg, Højbjerg, Kolding, Brørup, Esbjerg, Vejle, Aalborg, Odense, Farum og Lyngby. På Tandprotesehuset.dk kan man læse meget mere om selve behandlingen og mulighederne for tilskud til tandprotese. Det kan varmt anbefales.

SHARE
RELATED POSTS
Ministry of snus
Se de effektive former for fliserens
Tag din dinplomuddannelse i ledelse her

Comments are closed.