Sport og friluftsliv

Her kan du finde gode kvalitetsgitterspær

Stort udvalg af kvalitetsgitterspær

Står din virksomhed til at skulle udvide, er det bl.a. nødvendigt med nogle gode, stabile gitterspær, hvis søjler skal undgås. Hos Grædstrup Stål findes der heldigvis ikke kun standard løsninger, men også løsninger tilpasset til dine behov. Virksomheden har over 40 års erfaring i at tænkte innovativ og på den møde er du som kunde sikret, at løsningerne er fremtidssikret og optimale. Der sidder erfarne og passionerede ingeniører klar til at hjælpe dig med dine behov og skræddersyge løsninger til dig. Er du interesseret i at bestil gitterspær så læs videre.

Grædstrup Stål har igennem 40 år bygget en masse forskellige gitterspær til mange slags byggeprojektor: landbrug, industri, idrætshaller, ridehaller, golfpladser, lager m.m. Som du kan se, så er gitterspær et mangfoldigt produkt, der kan bruges på mange forskellige måder. Derfor kan det nemlig være yderset relevant for dig at bruge gitterspær, da anvendelsesmulighederne er mange.

Gitterspær er ikke den eneste løsning der tilbydes. Standardspær er en løsning, der både er billig og som efterspørges, fordi standardspær hurtig kan produceres til en billig pris. Stålbjælker er endnu en løsning der tilbydes og ligesom de andre løsninger er de tilpasset dine behov. Stålbjælkerne kan produceres i typerne HEB, IPE, UNP, flad stål og firkantprofiler. Derved sikres stålbjælker med høj kvalitet til en god pris.
Grunden til at Græstrup Stål kan producere løsninger til billige priser er, fordi de gør brug af robotteknologi. De har maskiner der automatisk kan producere forskellige stål løsninger, men selvfølgelig under menneskelig opsyn, så høj kvalitet sikres og kundens krav bliver opfyldt til punkt og prikke.

Så besøg deres side og find ud af, hvordan du kan gøre brug af deres produkter.

SHARE
RELATED POSTS
Overvejer du at holde ferie i søhøjlandet
Det helt rette udstyr til enhver sammenhæng
Tag ud og se friluftsspil

Comments are closed.