Sport og friluftsliv

Hund og kat imellem

Alt til kæledyrene finder man hos Hooked4pets Uanset om man har hund, hest, høns eller kat findes der hos Hooked4pets et stort udvalg af ting til kæledyrene. Kigger man eksempelvis ind under sortimentet for hunde, ser man hurtigt, at det praktisk talt kun er fantasien, der sætter grænser. Man kan eksempelvis købe en taske, som er beregnet til at have godbidder i, eksempelvis når man er på farten, eller når man er på udstilling med sin hund og har brug for at have godbidderne indenfor rækkevidde samtidig med, at begge hænder er fri. Hos Hooked4pets hundesektion finder man også beklædningsgenstande til hunde, herunder julestrik med rensdyr og sågar solbriller. Der mangler bestemt ikke noget, når menneskets bedste ven skal forkæles.

Kigger man ind under tilbehør til kattene, finder man blandt andet et farverig udvalg af foderskåle til katte, som er udformet som en fisk. Der kan således både tilføres humor og farver, når kattene skal have deres mad. Til heste og høns findes også et bredt udvalg af blandt andet hestedækkener, foder og meget meget mere.

Som noget helt specielt er det også muligt at købe ‘Pets photos’, hvor man som kunde kan komme ud i Hooked4pets fotostudie og få taget billeder af og med sit kæledyr. Er man mere til naturen som ramme, er det også muligt, at billederne kan tages i den indhegnede have, som hører med til Hooked4pets Studie plus have er beliggende i Slagelse på Sjælland. Såfremt man ønsker dette kan man tage kontakt til Hooked4pets via mail eller på telefonen, som de bestræber at besvare på hverdage mellem 12:00-16:00.

Hooked4pets blev etableret i sommeren 2009. De betegner sig som ildsjæle, der naturligvis også selv har kæledyr, 5 kontorhunde. Hos Hooked4pets går man meget op i, at de produkter som tilbydes og sælges ikke indeholder farlig kemi og andre skadelige stoffer. Derfor tester de også selv de produkter, som sælges i webshoppen, således de 100 % kan stå indenfor, hvad de sælger til kunder.

SHARE
RELATED POSTS
Den perfekte julegave
Den perfekte by
Det helt rette udstyr til enhver sammenhæng

Comments are closed.