Generelt

Hvad er Nikopouches?

En våd tur i byen, tømrermænd og hovedpine efter alt for meget indtag af alkohol og smøger – der er sikkert mange der kan nikke genkendende til den følelse dagen derpå. Det var ikke meget jeg husker fra den aften, men der var et ord der havde præget sig ind i mit hoved – Nikopouches, jeg havde hørt det så mange gange så det var blevet hængende i mit hoved, og så jeg lige måtte undersøge hvad det betød – jeg troede det var et eller andet man kunne spise eller drikke. Jeg googlede ordet Nikopouches, jeg mindes ikke om jeg lige fik stavet det rigtigt, næppe, men der kom en side frem med ordet Nikopouches. Det var en hjemmeside med snus med nikotin men uden tobak – nu forstod jeg det bedre.

Ingen rygning men Lyft

Jeg havde jo været i byen med mine venner der røg – og på værtshuset og diskoteket måtte vi ikke ryge – så når de så sagde ordet Nikopouches, var det fordi de ville tage deres snus. Et par dage efter kontaktede jeg en af dem der havde sagt ordet ret ofte, og spurgte ham hvorfor de hele tiden havde sagt Nikopouches – han fortalte at det var fordi, han personligt ikke kunne lide at bruge ordet snus, og at det på den måde var blevet en slags indforstået slang. Jeg fik en af disse Lyft poser, og fik lov til at prøve det. Nu forstod jeg pludselig hele sammenhængen, og var nu også blevet en del af det sprog.

SHARE
RELATED POSTS
rabatkoder du ikke vidste fandtes her
Madens Verden lige ved hånden
Uddannet til at være leder

Comments are closed.