Sport og friluftsliv

Island en plet i norden

En beskrivelse af rejser til Island

Mange mennesker elsker heste, alle kender sikkert hesteracen islænderheste. Man mener at Island er en af de smukkeste lande at ride i. hos www.travelnord.dk sælger de rejser til Island. Man mener at Islandsrejser ikke er særligt populære, hvilket vil sige at der ikke foregår ret mange rejser til Island. Man siger også at Islands landskab, er meget bakket, og at det er en hver hests drøm, at løbe rundt i engene og dalene omkring Islands vulkaner. Man siger at man møder folk med samme interesse som dig, alle steder i Island er der folk som interessere sig for heste.

Så de fleste rejser til Island for at ride, men det er ikke det eneste som man kan i Island. Island er også kendt for deres håndboldhold. Island har rigtigt mange vilde heste, de fleste Islandsrejser foregår om sommeren, da det er meget koldt på Island. Man mener alligevel at nogle foretrækker at ride på Island i foråret, da vilde heste er roligere omkring der. Man siger at nogle er bange for at skade dem selv og deres heste når de er på Island, de er bange for at de indånder gasserne fra vulkanerne, men hos www.travelnord.dk forsikre de dig at dig og din hest ikke kommer til at indånde nogle af gasserne, så længe du følger deres henvisninger

Island er en stor eksportør af fisk, man siger nemlig at de fanger næsten dobbelt så mange fisk, som de har af indbyggere, man mener at næsten 1/4 del af hele Europas fiskeindustri, har hjemme på Island, man mener også at det er en oplevelse at smage noget frisk fisk fra Island, som man nærmest kan købe i hele Island. Island har været et meget fattigt land, men de fik det hele vendt og idag er de et af de rigeste lande i hele verden, det er også en af grundene til at Island har så mange fiskere. Man mener at www.travelnord.dk leverer kvalitets rejser til en billig pris.

SHARE
RELATED POSTS
Forskellige former for kunstinstallationer
Spændende mad og traditioner
Hvis du er træt af rengøring

Comments are closed.