Generelt

Madens Verden lige ved hånden

De fleste danskere kører rundt i de samme madopskrifter uge efter uge. Det kan være svært at få sig selv til at gå uden for komfortzonen. Dette kan både skyldes, at man ikke orker det ved siden af dagligdagens hamsterhjul, eller også er det uvidenhed om, hvor ny inspiration kan hentes. I tidligere tider havde de fleste “Frøken Jensens kogebog”. Det var en bog, der beskrev de mest almindelig og traditionelle opskrifter. En bog helt uden billeder. Ikke særligt inspirerende, vil man sige i dag. Senere i 70’erne kunne man abonnere på opskriftskort, der måned efter måned tikkede ind gennem postkassen. Helt frem til internettes fødsel har man fået inspiration til ny mad fra kogebøger og madkort.

Med internettets komme åbnede der sig en helt ny verden fyldt med madopskrifter. Diverse madentusiaster fik i løbet af få år et helt nyt og stort publikum. Og kokkene rundt om i verden kunne pludselig få indblik i opskrifter, de ikke troede eksisterede. Enhver med flair for kokkeriet kunne starte en madblog og dermed dele deres glæde for mad med verden.

En af de bedre madblogs er madensverden.dk. Bag denne blog sidder Holger Rørby Madsen og deler sin viden og glæde for mad med alle bloggens læsere. Han har i den forbindelse dannet team med fødevareeksperten Charlotte Mithril og journalisten Karen Seneca. Det er de tunge drenge og piger, der her tilsammen laver et fornemt værk i form af madbloggen Madens Verden.

På Madens verden har man mulighed for at surfe rundt i det store opskriftbibliotek. Bloggen præsenterer hver dag en ny madopskrift, så der skal ikke megen søgen til at få ny inspiration. Som noget helt særligt tilbyder denne madblog en sektion, der giver viden om de madvarer, som vi putter i munden i forbindelse med vores kokkerier. Dette gør bloggen til at fremstå specielt.

SHARE
RELATED POSTS
Stop
Psykolog
Brug plastpaller når der skal styr på lageret

Comments are closed.