Boligindretning

Til kamp mod sjaskvåde hænder

Et scenarie, vi vist alle kan nikke genkendende til, er at stå på et badeværelse med hænderne fanget under, hvad der virker som, verdens langsomste håndtørrer. Minutterne flyver afsted, mens luften fra håndtørreren i sneglefart kommer vanddråberne til livs. Hvis du virkelig er inkarnationen af tålmodigheden selv, kan det være du oplever tørre hænder i dette årti, ellers er slutresultatet for størstedelen af os fugtige hænder, der nu blot er én takt lunere.

Føler du heller ikke for at skulle tilsidesætte en hel eftermiddag foran en håndtørrer, kan du hos forretningen Pure Solution finde et bredt katalog af elektriske og ikke mindst effektive håndtørrere.

Find dit firmas nye Håndtørrer hos Pure Solution og køb den online i dag. Hvad end du er en offentlig institution, et lille eller stort firma har Pure Solution helt sikkert en håndtørrer, der matcher dine behov. Skulle det ske, du ikke lige kan finde den model, arbejdspladsen står og mangler, tilbyder Pure Solution også at skaffe produkter uden for deres normale sortiment hjem. Gennem deres store producent- og leverandørnetværk, kan Pure Solution nemlig skaffe en bred vifte af produkter, selvfølgelig altid til gode priser!

Miljøvenlig effektivitet

Et eksempel på en effektiv tørreløsning, du kan finde i deres katalog, er håndtørreren Ecoflow, som du kan se på ovenstående billede. Ecoflow kommer i to modeller med en motor på henholdsvis 550 og 1100 watt. Lige meget hvilken af de to modeller, du vælger, vil du kunne opleve en super effektiv tørreproces, der kun varer mellem 12-16 sekunder. Det skyldes bl.a. at håndtørreren, i stedet for at udtørre vanddråberne, derimod skraber vandet af hænderne.

Udover en stor besparelse på medarbejdernes tidskonto, vil du med en håndtørrer fra Pure Solution få en fremtidssikret løsning. Deres modeller er nemlig alle energibesparende, f.eks. koster en tørring med Ecoflow kun 0,003 kr. i el-forbrug. En Pure Solution håndtørrer er således ikke kun en effektiv og økonomivenlig løsning, men er ligeledes yderst miljøvenlig.

Har du brug for hjælp til at finde det rette produkt, kan du til enhver tid kontakte Pure Solution for personlig rådgivning.

SHARE
RELATED POSTS
Fyld hjemmet med arne jacobsen
Barstole
Dørskilte

Comments are closed.