Hobby og Dyr

Myregift

Døjer du med myrer derhjemme? Det kan være irriterende når de små dyr indtager terrasen, køkkenet m.m. De går ofte efter mad der står fremme, hvilket kan være ubehageligt når man sidder og spiser. Det kan ofte være svært at få has på problemet, og tit er det et tilbagevendende problem. Idag findes der mange måder hvorpå du kan slippe af med myrer. En af de mest effektive metoder er at bruge myregift på spray.

Dog er der mange som tager afstand fra denne form, da de tror at produktet kan komme til at påvirke børn og husdyr. Men der findes altså produkter på markedet, som kan komme myrerne til livs uden det skader andre dyr eller børn. Derudover så er en myregift på spray meget let anvendelig og den viser stort set effekt med det samme.

Find den myregift der passer til dine behov ved at klikke her:myregift på spray

Sådan virker den:

Du starter med at ryste flasken grundigt, hvorefter du sprayer direkte på myrerne. Giften slår myrerne ihjel med det samme, og giften virker typisk i flere dage. Når du køber en gift mod myrer, så skal du sikre dig om den er beregnet til indendørs eller udendørs brug – der kan være forskel på effektiviteten. Start altid med at læse brugervejledningen på flasken inden du begynder at bekæmpe problemet. Ofte vil produktet du anvender også bekæmpe andre skadedyr, som sølvfisk, flyvermyrer og deres æg. En myregift skal altid anvendes med forsigtighed da de indeholder aktive stoffer.

SHARE
RELATED POSTS
Syprojekt
Hestehegn – Hvad du skal vide
Obsidian sten betydning

Comments are closed.