Generelt

På udkig efter et konferencecenter på Fyn?


Skal der afholdes konference eller kursus, og har man derfor brug for et moderne konferencecenter med central beliggenhed? Leder man efter smukke bryllupslokaler til den store dag? Der er ingen tvivl om, at omgivelserne i høj grad er vigtige for, hvordan mennesker agerer og interagerer. Følelser og dermed også éns humør påvirkes utroligt meget af, om man føler sig godt tilpas, og her spiller de fysiske omgivelser en langt større rolle, end man måske skulle tro. Så er det sådan set lige meget, om man er deltager på et kursus, eller man holder fest med familie og venner. Konferencelokaler og bryllupslokaler skal være moderne og indrettet til lejligheden. Det er man sikker på, at de er, hvis man holder konference eller bryllupsfest hos Fænøsund Konference & Ferie A/S.

De er specialister inden for afholdelse af professionelle arrangementer, men helt bestemt også, hvis det handler om sammenkomster af privat karakter, som for eksempel bryllupsfester, fødselsdage, barnedåber, konfirmationer og meget meget andet. Da centeret er placeret midt i landet, nærmere sagt i Middelfart på Fyn, er det et attraktivt konferencecenter for mange forskellige virksomheder, institutioner og privatpersoner. Specielt, hvis der kommer deltagere og gæster fra flere steder i landet. Beliggenheden sikrer nemlig, at ingen har for lang vej, og det er naturligvis vigtigt. Med motorvejen 10 min. fra Fænøsund Konference og banegården midt i byen er det let for såvel bilister som togrejsende at komme til byen.

Vel ankommet til det fynske konferencecenter, mærker man straks, at personalet er kompetent og serviceminded. De sørger for en positiv stemning, som ikke kan undgå at gøre indtryk. Lokaler, møbler og diverse tekniske udstyr er af høj kvalitet, og man føler sig derfor i trygge hænder under hele forløbet. Skulle man have specielle ønsker, sørger medarbejderne for at gøre deres absolut yderste for at opfylde disse, hvis det er muligt.

SHARE
RELATED POSTS
Se de effektive former for fliserens
Den gode parterapeut
Få styr på markedsføringen i firmaet i dag

Comments are closed.