Service og Økonomi

Pantebrevslån

Står du og mangler penge? Eller er du begyndt at undersøge hvordan man kan låne til et evt. huskøb? Så læs med her:

Et pantebrevslån kan være en god måde at finansere et boligkøb på. Det fungere typisk sådan at lånegiveren tager sikkerhed i den købte bolig. Det er dog nødvendigt at man undersøger det grundigt inden man tager et pantebrevslån, da det ikke er den billigste form for lån. Det anses dog som værende et godt alternativ hos de folk der ikke kan få godkendelse til at optage et realkreditlån.

Vil du vide mere om hvad et pantebrevslån er, så klik her:hvad er pantebrevslån

Et pantebrevslån vil blive tinglyst, også selvom du ikke nødvendigvis vælger at bruge pengene på et huskøb. Uanset, så vil et pantebrevslån altså blive tinglyst.

Men hvorfor er det en god idé at undersøge det nærmere? Står du og er blevet afvist af banken, så behøver du ikke droppe dine drømme. Det er ofte set at bankerne ikke vil låne penge til et hus, fordi det er for billigt. Bankerne tjener altså for lidt på et mindre lån, og derfor kan du være blevet afvist. Men du kan også være blevet afvist pga. husets beliggenhed osv.

Som ovenstående beskriver det, så kan der altså være mange grunde til at du er blevet afvist i banken. Netop det faktum skal ikke stå i vejen for at realisere dine drømme. Læs mere om hvad et pantebrevslån er i linket ovenfor og bliv klogere på fordele og ulemper ved netop det valg.

SHARE
RELATED POSTS
Dansk Varme Service
Unikt hotel med ledige værelser nu
Rundt sildebensbord

Comments are closed.