Industri og Erhverv

plastikpaller med lang levetid og holdbarhed

En palle er en flad transportstruktur, der støtter varer på en stabil måde, mens de løftes af en gaffeltruck, palleløfter, frontlæsser, arbejdsplan eller anden løfteanordning. En palle er det strukturelle fundament for en enhedslast, som giver mulighed for effektiv håndtering og opbevaring. Varer eller forsendelsescontainere placeres ofte på en palle, der er sikret med bånd, strækfilm eller krympefolie, og sendes.

Selv om paller kan fremstilles af mange forskellige materialer, fastgøres varerne på pallen ved hjælp af omsnøringsbånd, bånd og strækfilm. Træpaller anvendes ofte til tunge laster, mens lettere plastpaller anvendes til lette laster og skrøbelige varer som f.eks. æg eller glasbeholdere. Metalnetdæk kan anvendes til meget tunge laster.

Plastpaller er fritaget for inspektion i stedet for træemballage i international forsendelse, fordi de ikke huser insekter eller svampepatogener og heller ikke absorberer fugt, der kan føre til ændringer i det emballerede produkts form på grund af dimensionsændringer som følge af fugtoptagelse. De har erstattet træ som den foretrukne metode til opbevaring og transport af produkter til søs og i luften, hvilket i høj grad skyldes deres holdbarhed, ensartethed og stabelbarhed. En yderligere fordel ved plast i forhold til træ er, at fordærvet produkt er isoleret fra kontakt med andre emballager; i modsætning hertil er det ved træselv.gå ind på https://nordicpalletwash.dk/plastikpaller/ og få mere information. Dette er en vigtig grund til, at plastemballage ikke anvendes til alt, der kan transporteres med den. Som følge af denne udvikling findes der nu også mange forskellige typer plastbeholdere på markedet, som er specielt designet til bestemte produkter og deres særlige transportkrav.

SHARE
RELATED POSTS
Danmarks billigste byggehegn – online
Bestil Asfaltarbejde til dig selv eller andre her
Uforglemmeligt bryllup i fynsk favør

Comments are closed.