Industri og Erhverv

Revolutionerende ny måde at gøre rent på

Omend rengøring for mange kan være en kedelig affære, så er det ikke desto mindre et vigtigt emne. Bliver rengøringen ikke gjort, vader man nemlig hurtig i skidt til sokkeholderen. De fleste kan dog nok være enige om, at der kan være forskellige behov for rengøring alt efter, om der er meget eller lidt aktivitet i rummet. Et badeværelse, som kun én person bruger, trænger til noget mindre rengøring end et badeværelse, hvor en storfamilie huserer. Er man en virksomhed eller et ejendomsfirma kan der derfor ligge økonomi i at kende aktiviteten på arealerne. Det er der en virksomhed, der har lavet forretning ud af at kunne svare på.

Kend aktiviteten

acbacl.com er et firma, der har udviklet en software, der kan hjælpe rengøringsfirmaer med at planlægge rengøring ud fra aktivitet. AcBaCl kalder de dette software. AcBaCl hjælper med intelligent rengøringsplanlægning. Som rengøringsfirma kan man derfor slippe for at lave et gængs rengøringsskema. Softwaren AcBaCl klarer nemlig det hele for en. Det eneste rengøringsfirmaet, eller rengøringsplanlæggerne, skal gøre er at definerer kravene en enkelt gang. AcBaCl får aktivitetsoplysninger fra sensorerne på arealerne, og herved kan rengøringsplanlægningen blive datadrevet og rengøringen bæredygtig. Hvorfor bruge rengøringsmidler og mandtimer på at rengøre noget, der ikke er beskidt?

Datadrevet rengøring

Rengøringen tager et skridt ind i fremtiden med dette datadrevne software, der i årene der kommer vil gøre rengøring bæredygtig. Hvis man som virksomhed har et CTS- eller et BMS-system, kan man komme i gang med AcBaCl med det samme. Alle de indsamlede data, via sensorerne, sendes til rengøringspersonalet via en applikation, der fortæller, hvor der er brug for rengøring. Det bliver ikke nemmere, smartere og mere økonomisk end med denne software.

SHARE
RELATED POSTS
Bestil pullert til din arbejdsplads for top sikkerhed
Solidt opbevaringsskab kemikalier til arbejdet
Inspiration til hjemmet fra udenlandske fronter

Comments are closed.