Mad og Sundhed

Rosévin fra Masawine

Foråret nærmer sig, solen kommer frem, og den dejlige tid på terrassen er kommet. Det er også en tid hvor vi i vores familie af og til nyder en god Rosé vin fra Masawine. Hvorfor så lige fra Masawine. Jeg kan godt lide at eksperimentere lidt med forskellige rosé vine – og det kan jeg gøre når jeg går ind på Masawine.dk og kigger på hvad de har af spændende mærker fra forskellige lande. Hvis jeg har spørgsmål til nogen af de vine som jeg er lidt usikre på, så ringer jeg til dem, og så får jeg altid fat på en sød medarbejder der bare er faglig klædt godt på, hvilket gør, at jeg oplever Masawine som et professionelt firma, hvor de ved hvad det er de sælger. Jeg har haft rigtig god gavn af deres råd og vejledning gennem årene.

Liflig Rosevin

Jeg syntes det er svært at beskrive, hvad det er der lige gør at det er Rose vin der mest står på vores bord, og den bedste måde jeg kan sige det på, er at jeg oplever det er en liflig smag, og så kan jeg godt lide den kold. Jeg kan drikke Rose vin til al slags mad. Når jeg handler hos masawine, køber jeg altid flere kasser på en gang, de bliver jo leveret lige til døren. Skal vi pludselig have fest, så ved jeg at der er dag til dag levering, og at jeg hurtigt kan få bestilt det jeg skal bruge til festen.

SHARE
RELATED POSTS
Køb te eller gel med CBD nu
Brug for en dygtig tandlæge Aalborg, se med her
Her kan du købe dig en smart el scooter

Comments are closed.