Generelt

Smykker er med til at understrege vores stil

Elsker du også smykker? De ægte, funklende, arvestykkerne eller dem, man finder i en lille funky sidegadebutik. Smykker er med til at understrege vores stil. Smykkestyling er et nyt ord. Akkurat ligesom begrebet er det. Hånden på hjertet er der nok ikke særlig mange af os, der “prøver” smykker, ligesom vi prøver tøj. Det burde man gøre. For smykkerne er nemlig dét, der mest af alt understreger den enkelte kvindes personlighed og stil. For eksempel fremhæver de helt rette øreringe den enkelte kvindes skønhed, hvorimod de forkerte øreringe gør det modsatte. Derfor er det super vigtigt, man finder de perfekte smykker. Det er nemlig ikke nok at vælge et smykke ud fra, om man kan lide synet af det. Man skal for eksempel tænke over, hvilket udtryk, man ønsker, og hvilken ansigtsform, man har.

– Hvis du sætter sølv til lys hud, skaber det et koldt look, mens guld til lys hud skaber et varmt look. Derudover skal du også være opmærksom på din hårfarve – vær ikke bange for at bruge kontraster. Øreringe med lyse ædelstene såsom lemontopas er super smukt til mørkt hår – mens røgtopas er flot til lyst hår. Endvidere skal man passe på med alt for lange øreringe, hvis man er korthalset.

Pernille Corydon

I dag er der ikke længere regler for, at man KUN må bruge forgyldte/guld-smykker sammen, sorte smykker sammen osv. Miks derfor fx forgyldte/guld-smykker med sorte smykker for at gøre guldsmykkerne mere rå og omvendt de sorte smykker mere feminine. Vær ikke bange for at mikse, selvom du aldrig har gjort det før. Det giver nye udtryk, og på den måde giver du også dit smykkeskrin fornyet liv.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med de utrolig smukke smykker fra Pernille Corydon, så er tiden inde nu, da de er meget populære blandt store dele af befolkningen. Daylight serien fra Pernille Corydon er umådelig smuk i al sin enkelhed!
Serien er inspireret af lysets skønhed. Hos Pernille Corydon elsker de mødet mellem lys og stærke former.
Pernille Corydon øreringe er super moderne smykker. Alle smykker fra Pernille Corydon er utroligt tidløse og meget enkle i designet, og er derfor ikke svære at kombinere med smykker fra andre mærker. Hertil kommer at prisen utrolig fornuftig, og kvaliteten er helt i højsædet og klarer sig ganske udmærket,
når man tager pris og kvalitet i betragtning. Så vælg en Pernille Corydon ring, næste gang du skal have ny ring, det vil du ikke fortryde.

SHARE
RELATED POSTS
Hair extensions ? få et flot langt hår ? nemt og hurtigt
Få barudstyr som de profesionelle bruger
Tag din dinplomuddannelse i ledelse her

Comments are closed.