Generelt

Styrk dit barns motorik med en babygynge


Findes der noget skønnere end at se sit barn have det godt og trives? De fleste forældre nyder at gøre livet så behageligt og trygt for deres barn, og det kan gøres på mange forskellige måder. En af dem er ved at købe en såkaldt babygynge til sin datter eller søn. Hvis man ikke har hørt om denne type gynge før, kender man den måske under en af de andre betegnelser, som denne fantastiske gynge går under. Kært barn har som bekendt mange navne, og i det her tilfælde er det bl.a.: sansegynge, rund gynge eller motorikgynge. Alle betegnelser leder tanken hen på en gynge, der er udviklet for at vække sanserne og udvikle og understøtte motorikken, og det er naturligvis helt korrekt.

Tilbage i 2001 udviklede Erik Hougaard den første sansegynge, som siden er gået hen og blevet en favorit hos mange småbørnsfamilier. En sansegynge styrker i høj grad det enkelte barns balance og koordinationsevne, ligesom motorikken også understøttes og udvikles. Det sker på grund af gyngens bevægelser fra side til side og snurren rundt, men også når barnet senere aktivt kan anvende gyngen til at lege på. Her kan det både stige af og på, selv få gyngen til at bevæge sig, når det leger for sig selv eller sammen med andre. Med en rund gynge får man ganske enkelt noget helt unikt, som er til glæde for både det helt lille barn, men bestemt også det større barn.

Hvis man bestemmer sig for at købe en babygynge, er det ikke lige meget, hvor man handler det. På Sansegynge.dk sælger man den originale sansegynge, og her kan man være sikker på at få en rund gynge af høj kvalitet, og hvor sikkerheden er i top. Gyngen kan anvendes både inden- og udendørs, og man kan få begge modeller i webshoppen. Herudover er det muligt at få ekstra tilbehør som fx puder, kanter og telte til gyngen, så man kan skabe trygge og sjove rammer for sit barn.

SHARE
RELATED POSTS
Madens Verden lige ved hånden
Se den smarte glødepære her
Sov fantastisk i en skøn kontinentalseng

Comments are closed.