Sport og friluftsliv

Terapi, til dig der ønsker at være glad

Hjælp til hverdagens problemer

Livet former sig ikke altid som planlagt og det kan nogle gange være svært at tackle problemerne der opstår i ens hverdag.

Terapi kan være med til at lindre på stress og få sig selv til at føle glad. Det er vigtigt at være glad for går man rundt og har det dårligt så har man nemmere ved at blive syg, deprimeret, ked af det. Hos Steenlundsgaard.dk kan du får hjælp til at have det bedre med sig selv og få talt igennem om problemer som er med til at skabe et kaos i ens hverdag.

Få indsigt i dig selv

Steen Lundsgaard er psykoterapeut og hans fokus er på individet. Det handler om at man er i balance med sig selv. Ved at gå til terapi hos Steen Lundsgaard kan man lærer at få en bedre indsigt i sig selv, og måske ved at lærer sig selv bedre at kende, forstå hvorfor man reagerer som man gør, og tage ansvar for de handlinger, og følelser som man udsætter andre mennekser for og derigennem forstå hvorfor folk reagerer som de gør. Steen Lundsgaard holder til i Kolding hvor han blandt andet også tilbyder coach i Kolding og parterapi i kolding.

Coaching

Steen Lundsgaard tilbyder coach i Kolding til både private og erhverv. Med coaching kan du lærer hvordan du i din virksomhed skal håndtere stress overfor ens medarbejdere så man undgår at de har mange sygedage eller går rundt med chancer for at blive lang tids sygemeldt på grund af en depression.

Par terapi

Steen Lundsgaard tilbyder også parterapi i Kolding hvis man har problemer med i parforholdet. Det kan være fordi man er stresset af jobbet og ikke føler man er der for ens modpart og det kan være fordi man er blevet dårligere til at holde hyggen og gnisten kørerende. Det kan for mange par være svært erkende at man har brug for at gå i terapi, men det er vigtigere at erkende og få gjort noget ved det imens det kan reddes, inden man mister noget man aldrig kan få tilbage igen.

SHARE
RELATED POSTS
Festbutikken – din garanti for fantastisk udklædning
Se alle de lækre dameure her
Varme til hele huset

Comments are closed.