Familie og børn

Tilbage til Uskyldens-hjerte

Det at vende tilbage til sin medfødte natur, og smide det tillærte Overjeg væk, er en rejse jeg kan anbefale alle der har mod på at gøre det. Der skal nemlig en del mod til at sætte ord på det man føler, i hvert fald for nogle af os, især dem der er tættest på os, og dem vi bestemt ikke vil miste – for det er nogen gange det der kan ske, når man lukker op for den indre følelsesmæssige kasse. Vi har en masse ned lukkede barnlige følelser, der popper op af og til, når vi trickes af et eller andet – I kender sikkert godt sætningen, nu opfører du dig som en 5 årig.

Uskyldenshjerte, det sted hvor vi sættes fri igen – fri til at gøre det vi har behov for og lyst til at være den du er på alle niveauer. Vi er kommet ind i en kærlighedens tidsalder, der popper en masse spirituelle sider frem, hvor vi alle kan lære om hjerte energier og om healing med hjertet. For at kunne komme hertil, er det vigtigt at have et rent hjerte, og det er bare ikke altid så lige til. Følg dit hjerte, er der mange der siger, når jeg spørger om noget – jo tak, men mit hjerte er ikke altid så klog, så jeg er nød til at have min hjerne med på råd – for mig gælder det så om at få de to sider af mig til at finde et kompromis, så jeg kan være den person jeg er.

SHARE
RELATED POSTS
Find de helt rigtige vielsesringe til jer begge

Comments are closed.