Industri og Erhverv

Uforglemmeligt bryllup i fynsk favør

Et bryllup er en smuk og uforglemmelig begivenhed, hvor to mennesker lover at leve i medgang og modgang med hinanden, så hvorfor ikke sørge for, at sådan en speciel dag bliver perfekt fra start til slut?

Sørg for at jeres livs fest ikke slutter alt for hurtigt ved at forlænge festlighederne med en bryllup overnatning komplet med lækker morgenbuffet, inden I rejser afsted igen.

Der er dog et hav af smukke bryllupssteder med overnatning fra grand venues til fine lokale kroer, så hvordan skal man som kommende brudepar overhovedet finde hoved og hale i hele processen?! Hjælpen er heldigvis nær i form af det flotte kursuscenter Severin.

On top of the world i Middelfart

Hos Severin sørger deres dygtige personale, også kærligt kaldt Severinere, nemlig for at få søsat dit bryllup lige efter dine ønsker og ikke mindst budgetovervejelser. Med kursuscenterets flotte udsigt over Lillebælt, kan du således nyde en bryllupsfest med overnatning i de smukkeste fynske omgivelser.

Hvad end du har lyst til at have hænderne nede i hele processen med bryllupsforberedelserne fra borddækning til menuvalg, eller blot vil lade Severinerne være kaptajn ved planlægningsroret, kan I som par helt sikkert få kreeret en unik bryllupsbegivenhed.

Sov sødt hos Severin

Ønsker du heller ikke, at festen nogensinde får en ende, så kan det snildt betale sig at ?forlænge? din bryllupsfest med overnatning på et af Severins lyse værelser med udsigt ud over skoven, gården eller Lillebælt. Om end værelserne er moderne vil du stadig kunne se historiske hints til centerets tid som Andelsskole, bl.a. med retro FDB-plakater på væggene, hvor du som indlogerende har mulighed for at vælge mellem 3 værelser; Enkelt, Grand Lit eller Twin room.

Er du interesseret i at se hvilke muligheder for bryllupsfest med overnatning Severing kan tilbyde lige netop dig, så hop endelig ind på kursuscenterets website og læs mere om deres festpakker, værelser og ikke mindst spændende rejse som COOP-ejet kursuscenter.

SHARE
RELATED POSTS
Advokat til patent rådgivning
Sommertid er grilltid
Køb alt ind så du er klar til semesteret

Comments are closed.