Familie og børn

Find de helt rigtige vielsesringe til jer begge

Kærlighedssmykket

Engang for mange år siden sagde man, at en åre gik direkte fra hjertet, ned igennem armen og lige ned i ringfingeren på venstre hånd. Derfor skulle en forlovelsesring sidde lige der, som et bevis på kærligheden. Det er svært at sætte en ring rundt om hjertet, så ringfingeren må være det næstbedste sted at placere en ring, der er givet i kærlighed.

Når forlovelsesringen så bliver en vielsesring, så skal ringen være på højre hånd. Meningen bag er ikke så romantisk. Men højre hånd blev mest brugt og var derved den hånd, der var mest synlig for andre. Beviset skal jo gerne være placeret et sted, hvor det er tydeligt at se det. Vi har holdt fast i denne tradition.

Hvilke ringe skal I vælge?

Der findes så mange forskellige vielsesringe. I alle prisklasser og i alle materialer. Der findes både dyre vielsesringe og billige forlovelsesringe.

En ring er, ligesom andre smykker, ofte en forlængelse af personligheden.

Når I skal finde den helt rigtige vielsesring, så er det to personligheder og en sammensmeltning af disse, der skal tages hensyn til.

Ingen havde sagt at ægteskab er nemt. Men kærligheden hjælper jer igennem det.

Heldigvis findes der et utal af kombinationer, så det er muligt at blande forskellige materialer og farver, så jeres vielsesring bliver jeres helt egen.

I kan også se jeres indkøb af vielsesring, som en test på jeres parforhold. Er I i stand til at tage hensyn og behandle den andens ønsker ligeværdigt? Hvis ikke, er det måske ikke jer to, der skal købe en vielsesring sammen.

SHARE
RELATED POSTS
Tilbage til Uskyldens-hjerte

Comments are closed.