Sport og friluftsliv

Leasing af den fede bil


Når man er barn leger man med traktorer, som teenager længes man efter et kørekort, og når kørekortet endelig er i hus, så skal den smarte sportsvogn parkeres foran huset. Det kan imidlertid være svært at få drømmene til at gå i opfyldelse lige med det samme. Men Specialcars.dk hjælper dig på vej. Det gælder om at lede de rigtige steder og dette link er billetten der til.

Leasing og bilen

Leasing handler om at leje et produkt, og det gælder også for biler. Hos SpecialCars kan man gøre brug af forskellige leasingaftaler. Flexleasing er blot en af dem. Hos dette firma finder man eksperter indenfor biler, eksperter som hjælper med til at finde den leasing aftale, som passer bedst til dig. Flexleasing er en måde at leje en bil på, hvor man kun betaler for den periode, hvor man kører i bilen. Loven omkring en sådan aftale er SpecialCars eksperter indenfor.

Splitleasing og firmabil

Det er ikke kun Flexleasing, som er en aftale med fordele men også splitleasing har særdeles mange fordele og goder. Denne form for leasing er en god løsning for det firma, som stiller en firmabil til rådighed for medarbejderen. Ved at undersøge loven og reglerne omkring splitleasing vil man finde en løsning, som kommer både virksomhed og medarbejder til gode. Det er vigtigt, at begge parter er tilfredse med løsningen. SpecialCars kan give den rigtige rådgivning i forhold til splitleasing. Erhvervsleasing er en aftale med flere fordele.

Den gode service

En af fordelene ved at samarbejde med SpecialCars er ikke kun det store udvalg af specielle biler Der er også adskillige former for service og tjenester som følger med i en sådan aftale. Punkterer bilen, skal den til service eller er den skadet, så klarer SpecialCars det, da de ordner alt det kedelige.

SHARE
RELATED POSTS
Find flotte designerlamper til hjemmet
Spar op til ferien
Skønhed kommer i mange faconer

Comments are closed.