Sport og friluftsliv

Sidder du godt?


Sidder man elendigt på sit arbejde eller ved sit skrivebord, så bliver arbejdet der kommer ud af det højst sandsynligt også derefter. Kroppen kan også tage langvarigt skade, og hvorfor da risikere dét, når man ikke behøver det. Med den rigtige stol, kan man sidde godt og ergonomisk korrekt, og føle sig på toppen hele dagen, også når arbejdsdagen er slut. Det er meget oppe i tiden med at man skal passe på sin krop og ikke mindst sin ryg og nakke. Det er et faktum at mange mennesker har meget stillesiddende jobs, og her er faren jo, at ryggen og nakken tager skade af at sidde i en forkert stilling det meste af dagen. Der er også mange andre ulemper ved at sidde ned i mange timer ad gangen, men en del af dem kan afhjælpes eller forbedres hvis man har den rette stol til kontoret. Kontorstolen kan tilpasses alle kropsbygninger og som et stykke tøj, kan den derfor skræddersys til den der skal bruge den dagligt. Ved hjælp af en lækker kontorstol kan man komme til at føle det, som om man næsten ikke har siddet, og være i stand til at foretage sig en masse daglige gøremål efter fyraften fordi kontorstolen har støttet og lettet ryggen og nakken.


Det er jo en kæmpe fordel hvis den ergonomiske stol til kontoret også har et lækkert udseende der passer til sine omgivelser og ikke ligner en kørestol eller på anden måde giver indtryk af at det er en speciel stol, for det er det jo ikke. Det er jo faktisk bare sådan alle kontorstole burde være designet, det lækre udseende følger med som en del af pakken. Man behøver ikke stikke ud med en mærkelig stol, bare fordi man vil gøre noget godt for sin ryg. Det burde absolut være et givet.

Så hvorfor ikke se på om den stol man bruger til dagligt, tilgodeser de behov ens ryg – og krop – har, og samtidig er flot og indbydende som et stykke møbel?

SHARE
RELATED POSTS
Hvornår kan man få bygget hus
Online shopping
Design på markedet i dag

Comments are closed.